Hvordan legge til brukerinnlogging?

Dette er en ny og nyttig funksjon som gjør det mulig for brukere å registrere seg for å se passordbeskyttede deler av hjemmesiden din

Registrerte brukere vil ha ubegrenset tilgang. Du kan bruke e-postadressene til de registrerte brukerne  for å holde dem oppdatert om viktige endinger som skjer på hjemmesiden din. For å benytte denne funksjonen må man legge til to innloggingsskjemaer på hjemmesiden: brukerregistrering og brukerinnlogging.

Denne funksjonen er tilgjengelig for Standard-pakke og Proff-pakke for personlige hjemmesider og firmahjemmesider.

Hvordan legge inn brukerregistrering på hjemmesiden?
Brukerregistrering gjør det mulig for besøkende å registrere seg og få brukerkonto. Alle registreringer må godkjennes før brukere får tilgang til passordbeskyttede sider.

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne denne siden hvor du ønsker å legge inn brukerregistrering.

2. Klikk på «Mer» på verktøymenyen, velg «Widgets og skjema» og plasser brukerregistrering på siden.

3. Skjemaet som vises på siden ser slikt ut:

4. Ikke glem å lagre endringer ved å publisere siden.

Etter å ha fylt inn detaljer, får brukeren opp en melding på skjermen:

Du vil da få en e-post med beskjed om en ny forespørsel om registrering som du må bekrefte ved å klikke på lenken i e-posten.

En annen måte å bekrefte forespørsel på er gå til «Administrering av brukerinnlogging».

En annen måte å bekrefte forespørsel på er gå til «Administrering av brukerinnlogging»?
En annen måte å bekrefte forespørsel på er gå til «Administrering av brukerinnlogging».

1.Klikk på «Mer» , velg «Wigdets og skjema» og deretter plasser brukerinnloggingsskjema på siden.

2.Skjemaet vises nå på hjemmesiden din.

Tips: Om du legge inn brukerinnloggingsskjema ved bruk av avanserte innstillinger, dukker det opp på alle sidene.