Jeg har gjort flere bestillinger av samme tjeneste, hva nå?

Du trenger ikke å bekymre deg.  Så lenge du ikke har betalt, er det ikke noe problem. Systemet vårt aktiverer Premium-tjenester først etter at vi har mottatt betaling og andre bestillinger av samme tjenesten blir automatisk kansellert.

Skulle det skje at du la inn en bestilling ved en feiltakelse og ønsker ikke å bestille noen Premium-tjeneste, kan du bare ignorere påminnelser om betaling. Bestillingen kanselleres automatisk etter tre dager.


Finner du ikke svaret på det du lurer på?