Hvordan bruker jeg rabattkupong?

Webnode tilbyr sine brukere rabattkoder for Premium-tjenester ved forskjellige anledniner blant annet på Facebook og Twitter.

Bruksvilkårene for rabattkuponger er:

1. Hver rabattkupong kan bare brukes én gang.
2. Du kan bruke din kupong til din fordel eller gi det til en venn.
3. Det er bare mulig å bruke en kupong per bestilling.

Hvis du har en rabattkupong og bestemmer deg for å benytte den, må du bestille en av våre tjenester. Du får nedsatt pris for den tjenesten du valgte. Hvis det dreier seg om et spesialtilbud og kupongen gir deg rett til å benytte en av våre tjenester gratis, skrive du inn koden og får adgang til tjenesten i den perioden som er angitt på kupongen.For å benytte kupongen, følg denne framgangsmåten:

1. Log in the administration section of your website.

2. Klikk på «oppgrader dine tjenester».

3. Deretter velg den tjenesten du er interessert i og klikk på «kjøp».

4.Kryss av «Jeg har en kupong (rabattkode)», skriv inn koden og aktiver.