Hvordan endre nettsideikon?

Et nettsideikon (engelsk «favicon») er et lite bilde lagret som en .ico-fil som er knyttet opp til en bestemt nettside. Det vises vanligvis i adressefeltet eller øverst i nettleserfanen der denne nettsiden er åpnet.

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle Premium-brukere.

Du kan lage din egen ikon på favicon.cc ved bruk av et enkelt verktøy. Du kan også laste opp ditt eget bilde og endre format til .ico.

Insert favicon

1.Gå til redigeringsverktøyet og klikk på nettstedsmal, og deretter på «Avanserte innstillinger».

2. Klikk på «Nettstedsikon».

3. Klikk «Bla gjennom» og velg en .ico fil fra datamaskinen din.

4. Klikk på «OK».

5. Ditt nye nettsideikon er nå på plass!

Insert favicon