Jeg vil bruke flere språk på nettsiden min

Du kan ha publisere nettsiden din på flere forskjellige språk.

1. Logg deg inn på Webnode, gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Språk». Deretter velg «Språk og meldinger».

2. Klikk på «Legg til et annet språk».

3. Bruk rullegardinmenyen for å finne språket du vil legge til, og kryss av «Ja» eller «Nei» for å kopiere sider, artikler og kataloger. Deretter trykk «OK».

4. En ny språkversjon av nettsiden genereres automatisk.

5. På den øvre menyen blir det lagt til et flaggikon som gjør det mulig å endre språk.

OBS:

• Det er ikke mulig å legge til flere språk i nettbutikk.
  • Det er Standard-pakken og Proff-pakken som gir deg tilgang til flere språk.
  • Det er bare standardinnhold som genereres på nettsiden automatisk som blir oversatt. Alt innholdet du måtte ha lagt til, må du oversette selv.