Hvor kan jeg finne mine fakturaer?

1. Gå til administrasjonssiden og klikk på «Bestilte tjenester og fakturering».

2. Du vil få opp en oversikt over alle bestillingene og fakturaene dine. Her kan du også laste ned dine fakturaer i PDF-format for deretter å skrive dem ut.

Alle angitte priser er sluttpriser og det tilkommer ingen ekstra kostnader. Avhengig av avhengig av skattelovene i det landet der du betaler skatt, kan det skje at du må betale merverdiavgift ved bestilling av Premium-tjenester. Hvis dette er tilfelle, vil MVA være spesifisert på faktura. Hvis MVA-beløpet ligger på 0 (null), dreier det seg om omvendt avgiftsplikt.