Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av din hjemmeside

Denne funksjonen gjør det mulig å lage en sikkerhetskopi av alt innholdet på hjemmesiden din. Du vil finne det meget nyttig når du f.eks. sletter en av sidene ved en ren feiltakelse. Lagringsplassen brukt av sikkerhetskopien vil blir lagt til lagringsplassen brukt av dine øvrige data.

Du kan gjenopprette en tidligere versjon av hjemmesiden din når du vil. Du kan også eller laste ned hjemmesiden din til bruk i frakoblet modus.

Sikkerhetskopifunksjonen er tilgjengelig i alle Premium-pakkene for nettbutikk og personlig hjemmeside samt i Proffn-pakken for firmahjemmesider. En sikkerhetskopi inneholder all informasjon som er på hjemmesiden, mens en offline kopi er laget på grunnlag av den siste publiserte versjonen av hjemmesiden.

Hvordan lage en sikkerhetskopi
1. Gå til administrasjonssiden og klikk på «Sikkerhetskopier din nettside».

2. Gå til administrasjonssiden og klikk på «Sikkerhetskopier din nettside».

3. Klikk på «Opprett sikkerhetskopi». Sikkerhetskopien vil lastes ned og du vil kunne finne den på adimistrasjonssiden.

Hvordan gjenopprette en tidligere versjon av hjemmesiden
Hvis du av en eller annen grunn vil gjenopprette en tidligere versjon av hjemmesiden din, gjør følgende:

1. Klikk på sikkerhetskopien i «Sikkerhetskopier din nettside».

Sikkerhetskopiering

2. Når du så klikker på «Gjenopprett sikkerhetskopi», blir innholdet på hjemmesiden din erstattet av innholdet i sikkerhetskopien.

Hvordan laste ned hjemmeside?
1. Når du vil laste ned hjemmesiden din til bruk i frakoblet modus, følg instruksjonene fra punkt 1 og 2 ovenfor. I vinduet «Opprett en ny sikkerhetskopi» kryss av boksen «Forbered sikkerhetskopi for nedlasting» og fortsett.

2. Nå er det bare å laste ned filen.

Sikkerhetskopiering

3. Filen vil bli lastet ned til datamaskinen i .zip-format.

4. Du kan slette sikkerhetskopien ved krysse av boksen ved navnet og klikke på «Slett».

Sikkerhetskopiering