Hvorfor dukker det opp annonser på hjemmesiden min?

Når trafikken på hjemmesiden din overstiger den maksimale tillatte månedlige mengden, vil du måtte velge mellom å oppgradere tjenesten eller tillate reklamer på hjemmesiden.

Når det gjelder oppgradering, kan det gjøres på administrasjonssiden til prosjektet ditt. Simpelthen klikk på «Oppgrader dine tjenester».

Det kan hende at du foretrekker å tillate reklamer på hjemmesiden din. Hvis du i løpet av tre etterfølgende måneder ikke overstiger den tillatte trafikken, kan du ta kontakt med oss, og vi fjerner annonsene.