Kan jeg invitere andre til administrere hjemmesiden min?

Det kan hende du trenger hjelp til å drive hjemmesiden din. Da kan det være lurt å inviterte noen du kjenner til å være med. Da gjør du følgende:

1. Gå til administrasjonssiden på www.webnode.no.

2. Klikk på «Redaktører og administratorer».

3. Klikk på «Inviter en venn».

4. Skriv inn e-postadressen til personen du ønsker å invitere til å bli administrator.

5. Velg om denne personen skal ha rettigheter som redaktør eller administrator.
  • redaktør: kan redigere innholdet på hjemmesiden.
  • administrator: kan, i tillegg til det ovennevnte, endre innstillinger, legge til brukere osv.

6. Bekreft invitasjonen ved på klikke på «Inviter».

7. Personen du nettopp har lagt til, vil motta en e-post med invitasjon.

Tips: Om du vil fjerne administratorer eller redaktører for hjemmesiden din, må du slette deres e-postadressene i seksjonen «Redaktører og administratorer» på administrasjonssiden. Velg en e-post adresse og klikk på «Slett».