Hvordan sletter jeg mitt Webnode-prosjekt?

1. Logg deg inn på kontoen din på www.webnode.no og klikk på «Slett prosjekt» 

 

2. Nå må du bekrefte at du virkelig vil slette prosjektet.

 

3. Skriv inn passordet (det gjør det umulig å slett et prosjekt ved en feiltagelse).

 

OBS: Etter at du har slettet prosjektet ditt, er det umulig å gjenopprette det. I tillegg er av tekniske grunner det ikke mulig å bruke navnet på det slettede prosjektet på 30 dager. Når du har slettet alle Webnode-prosjektene dine, og logger ikke inn på 6 måneder, slettes kontoen din automatisk.


Finner du ikke svaret på det du lurer på?