Hvordan legge til en ny side?

1. Gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Ny».

2. Skriv inn navnet på den nye siden.

3. Velg plasseringen. Om du vil at den nye siden skal være i menyen, ikke endre på standardinnstillingen som er «forside»

4. Velg hvilket hva slags side du vil legge til. Du kan velge enten en tom side uten innhold eller «ofte stilte spørsmål», «bildegalleri», «artikler» osv.

5. Klikk på «Lagre» for å lagre endringer.

6. Ikke glem å publisere siden for at endringene skal være synlig for besøkende.

TIPP: Du kan også skjule en valgt side slik at den ikke vises i menyen. For å gjøre det klikk på "Egenskaper".

Deretter kryss av "Nei" for "Vis side i menyen".