Hvordan bytte mal?

1. Gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Nettstedsmal».

template

2. Du vil få opp et vindu der du kan velge mellom mange maler. Klikk på den du synes er bra. Du kan alltid ombestemme deg og velge en annen mal om du vil.

Våre nyeste maler er responsive og mobiltilpasset. Det vil si at de automatisk tilpasses alle skjermstørrelser og trenger ikke en egen mobilmal, noe som er tilfelle med våre eldre maler. Disse malene er tilgjengelige både for private hjemmesider og firmahjemmesider. Du finner dem nederst i "bedriftskategorier".

responsive maler

3. Klikk på bruk denne malen for å bekrefte endringen.

4. Det er viktig å understreke at innholdet på hjemmesiden din ikke går tapt på grunn av malendring. Etter endringen er alt innholdet på sin plass med unntak av bildet øverst på hjemmesiden. Du kan også endre mal så mange ganger du vil.

TIPS: Hvis du ønsker å bytte bakgrunnsbilde, velg en av malene som hører inn under kategoriene Nevia og Breeze. Mer informasjon om dette kan du finne på vår engelskspråklige blogg (Nevia og Breeze). Du kan også kontakte vår kundestøtte.

Mobilmal
Den mobile versjonen av din Webnode-hjemmeside Webnode lager en mobil versjon av hjemmesiden din automatisk. Du står fritt til å velge en mal for den mobile versjonen.Dette kan du gjøre ved å klikke på «nettstedsmal» på den øvre menyen i redigeringsverktøyet og velge «endre mobilmal».

Deretter kan du velge en mal som faller i smak hos deg.