Domeneregistrering

Hjemmesiden din vil være langt bedre tilgjengelig om du har ditt eget domene. Domeneregistrering kommer ikke til å endre innholdet på hjemmesiden på noen måte. Den eneste synlige endringen vil være nettadressen.

Her kan du finne en oversikt over priser for domeneregistrering.

Ved registrering av COM, NET, ORG, INFO, BIZ og ES-domener, vennligst les nøye denne korte artikkelen.

1. Gå til administrasjonssiden til det prosjektet som du bestemte deg for å registrere ditt eget domene for. Klikk på «Registrer nytt domene».

2. Skriv inn navnet på det nye domenet og klikk på «Søk».

3. Skriv inn navnet på det nye domenet og klikk på «Søk».

Det kan hende at domenet du er ute etter er opptatt, og da må du gå et skritt tilbake og finne et domene som fortsatt er ledig.

4. Velg registreringsperiode og klikk på «Fortsett».

5. Skriv inn personlige opplysninger.

6. Skulle du være bekymret for at dine personlige opplysninger er synlige på internett, anbefaler vi å velge privat registrering slike at dine personlige data er skjulte.

7. Nå gjenstår det å velge betalingsmåte og fullføre bestillingen ved å klikke på «Kjøp».