Kan jeg bruke mitt eget domene til en hjemmeside laget med Webnode?

Ja visst, kan du det. Webnode tilbyr deg to muligheter: å overføre et eksisterende domene eller registrere et nytt domene hos Webnode.

Domeneregistrering
Gå til administrasjonssiden til prosjektet ditt og klikk på «Registrer nytt domene». Etter at vi har mottatt bestillingen, vil vi komme i gang med å registrere ditt domene, hvilket tar ca 24 timer. Mer informasjon om domeneregistrering kan du finne her.

Domeneoverføring
Om du har ditt eget domene fra før og ønsker å bruker det til ditt Webnode-prosjekt, kan du overføre det til oss. Selve domeneoverføring koster ikke noe, men man trenger å betale en avgift for å utvide registreringsperiode.  Når vi er ferdig med å behandle betalingen, hjelper vi deg med med selve prosedyren og eventuelle tekniske problemer.