Hvordan koble Outlook 2010 til kontoen din?

1. Åpne Outlook 2010 og klikk på File -> Info -> Add Account.

2. Skriv inn e-postadressen du opprettet, f.eks. contact@laffete.com.

3. Skriv inn passordet.

4. Kryss av «Manually configure server settings or additional server types».

5. Gå videre.

6. Velg  «Internet Mail» og gå videre.

7. Velg kontotype POP3.

Det du må gjøre nå er å sette opp din e-postkonto i tråd med veiledningen vi sendte deg da du opprettet din e-postkonto i Webnode. For å finne ut hvordan du logger deg inn på e-post i Webnode, vennligst les artikkelen "Hvordan logge seg på min konto og sjekke e-post?"

E-posten med veiledning vi sendte deg ser omtrent slik ut:

outlook

8. I «User Name» skriver du e-postadressen du opprettet, f.eks. contact@laffete.com.

9. Skriv inn passordet for din e-postkonto.

10. Klikk på «More settings».

outlook

11. I Outgoing Server/utgående e-postserver krysser du av «My outgoing server (SMTP) requires authentication».

12. Velg «Use same settings as my incoming mail server».

13. Klikk på «OK».

14. Gå videre og fullføre konfigureringen

Nå kan du sende og motta e-poster fra og til din Webnode-konto ved bruk av Outlook 2010.