Hvordan videresende e-post?

Når du har e-post konto i Webnode, kan du legge til flere alternative e-postadresser slik at alle e-poster du får til din Webnode-adresse blir automatisk videresendt til adressene du oppgav.

1. Gå til administrasjonssiden til prosjektet ditt og klikk på «E-postkontoer».

2. Velg e-postkontoen som du vil videresende e-poster fra.

3. I feltet «Videresending av e-post» skriv inn en eller flere alternative e-postadresser skilt med semikolon (;). Ikke glem å inkludere hovedadressen, dvs. den du valgte i forrige steg. Deretter klikk på «Lagre».

Tips: For å slå av videresending av e-post slett adressen/adressene du skrev inn i feltet «Videresending av e-post».

Du kan også Konfigurere Outlook Express eller Thunderbird for e-postkontoen din. Se detaljert fremgangsmåte her.