Hvordan redigere lister/kataloger?

Bruk ikonet «Liste» som finnes i verktøylinjen for å administrere dine lister og kataloger. Klikk på den lille svarte pilen til høyre for listen du vil redigere for å åpne alternativer. Du kan få oversikt over alle listene, slette en liste eller endre navn på den.

OBS! Når det gjelder firmahjemmesider, er denne funksjonen kun tilgjengelig  for Premium-pakkene Standard og Proff.

Tips: Du kan legge til en liste flere steder på hjemmesiden din på en slik måte at hver gang du legger til en ny post i der vil den automatisk dukke opp overalt hvor denne listen finnes.

Om du vil endre innstillingene for listen, klikk på «Innstillinger».

Du får opp et vindu der du kan bestemmer hvor mange poster som skal vises på en bestemt liste samt hvordan de skal vises. Nå må du bekrefte endringene ved å klikke på «OK».

Du kan slette en liste fra den siden der den befinner seg ved å klikke på det røde korset i øvre høyre hjørnet av vinduet.

For å slette en bestemt liste fra alle sidene gå til menyen vist på bilde nr 1 og klikk på «Slett».

Bruk ikonet «Liste» som finnes i verktøylinjen for å administrere dine lister og kataloger. Klikk på den lille svarte pilen til høyre for listen du vil redigere for å åpne alternativer. Du kan få oversikt over alle listene, slette en liste eller endre navn på den.
OBS! Når det gjelder firmahjemmesider, er denne funksjonen kun tilgjengelig  for Premium-pakkene Standard og Proff.