Hvordan lenke til nedlastbar fil?

1. Gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Tekst og Bilder» eller velg en tom innholdsblokk som finnes på hjemmesiden din fra før.

2. Klikk på «Rediger innhold» øverst i innholdsblokken.

3. Klikk på "Sett inn fil".

4. Klikk på «Last opp filer» og velg en fil fra datamaskinen din.

5. Lenka til filen vil dukke opp i innholdsblokken. Klikk på «Lagre».

6. Ikke glem å publisere endringene.

Du kan laste opp filer med en maksimal størrelse på 8 MB hvis du bruker gratisutgaven av Webnode. Med Premium er den tillatte filstørrelsen 400 MB. Ved større filer anbefaler vi å bruke skylagringstjenester f.eks. Dropbox eller One Drive. Grunnen til begrensningen er at nedlasting av store filer medfører økt datatrafikk.

TIPS: Noen nettlesere har en begrensning på størrelsen av

filen som kan lastes opp. Ved opplasting av større filer

kan det derfor være lurt å bruke funksjonen

Opplastningsadministrator som finnes i "Filer og bilder" i

redigeringsverktøyet.