Hvordan legge til en ny artikkel?

1. Gå til redigeringsverktøyet og velg en artikkelkategori der du vil legge til en ny artikkel.

2. Klikk på «Legg til artikkel».

3. Du får opp et vindu der du kan skrive inn tittel samt artikkelens innhold. Du kan publisere den med en gang eller lagre for så å publisere den senere.

4. Den publiserte artikkelen dukker opp på den siden du valgte.

Tips: Om du vil endre eller slette artikkelen senere - Flytt musepekeren til øvre høyre hjørne og velg et av dem og slett eller rediger artikkelen.