Hvordan redigere bilder i fotogalleri?

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne bildegalleriet. Deretter klikk på «Rediger galleri».

2. Klikk på et bilde du vil redigere.

3. Her kan du rotere eller slette bildet.

4. Om du klikker på «Rediger fil», kan du endre bildets egenskaper.

Tips: Du kan også legge til en beskrivelse av bildet.

For å gjøre det, klikker du på feltet under bildet og skriver inn beskrivelsen der. Når du er ferdig, klikk på «Lukk» øverst på skjermen og publiser endringene.

OBS: Du kan legge til beskrivelse kun hvis det er krysset av for "moderne" i "innstillinger for fotogalleri". Klikk på "innstillinger" og endre visningstype om nødvendig.