Hvordan sette inn en Flash-fil?

1. Gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Tekst og Bilder» eller velg en tom innholdsblokk som finnes på hjemmesiden din fra før. Klikk på «Rediger innhold».

flashfile

2. Du får opp et vindu. Klikk på «Sett inn» og velg «Flash».

3. Last opp en fil fra datamaskinen ved å klikke på «Last opp filer».

flashfile

4. Klikk på «Lagre».

flashfile

5. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Senere kan det skje at du behøver å slette filen eller gjøre endringer i den. Da må du åpne innholdsblokken hvor filen befinner seg og høyreklikke på den. Du vil få opp et vindu med alternativer og der kan du slette og kopiere filen samt endre dens egenskaper.