Hvordan legge inn en Youtube-video på hjemmesiden?

1. Gå til Youtube.com og finn en Youtube-video du vil legge inn på hjemmesiden din. Deretter kopier URL-adressen.

2. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du ønsker å legge inn videoen.

Tips: Om du vil at videoen skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

3. Klikk på «Mer», så på «Widgets og skjema» og deretter på «YouTube».

4. Du får opp et vindu. Lim inn URL-adressen i feltet «Video URL». Velg størrelse og plassering. Deretter klikk på «OK».

5. Ikke glem å publisere endringene.