Hvordan sette inn et kommentarfelt? ( Disqus)

1. Først må du opprette en konto på Disqus.com ved å skrive inn e-postadressen og passord som var brukt da du opprettet din Webnode-konto.

Add a comment box (Disqus)

2. Klikk på «Dashboard» for å registrere hjemmesiden din.

Add a comment box (Disqus)

3. Fyll inn feltene og klikk på «Continue».

Add a comment box (Disqus)

4. Navnet på hjemmesiden din vil dukke opp i seksjonen «Your sites».

Add a comment box (Disqus)

5. Navnet på hjemmesiden din vil dukke opp i seksjonen «Your sites».

Add a comment box (Disqus)

6. Du får opp et vindu der du kan hente innebyggingskoden. Velg «Universal Code».

Add a comment box (Disqus)

7. Kopier hele koden som finnes i det første feltet.

Add a comment box (Disqus)

8. Gå til redigeringsverktøyet Webnode og, klikk på «Mer» og deretter på «Innbyggingskode».

Add a comment box (Disqus)

9. Lim inn koden fra Disqus.com og bekreft ved å klikke på «OK».

Add a comment box (Disqus)

10. Disqus-kommentarfelt er nå lagt inn på hjemmesiden din.

Disqus

11. Ikke glem å publisere endringene.