Hvordan legge til en widget på hjemmesiden?

1. Aller først må man hente HTML-koden. Vi går for eksempel til worldweatheronline.com og henter HMTL-koden derifra

2. Kopier koden.

3. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du ønsker å sette inn koden.

Tips: Om du vil en widgeten skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

4. Klikk på «Mer», og deretter på «Innbyggingskode».

5.Du får opp et vindu. Lim inn koden og sett opp innstillingene. Klikk på «OK» og bekreft at du vil at widgeten skal vises på siden.

6. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Om du vil omplassere widgeten eller slette den, klikk på henholdsvis på «Innstillinger» og klikke på det lille røde korset i hjørnet av boksen.