Hvordan legge inn et kart på hjemmesiden?

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du ønsker å legge inn et kart.

Tips: Om du vil at kartet skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

2. Klikk på «Mer», så på «Widgets og skjema» og deretter på «Google Maps».

3. Skriv inn adressen og velg størrelse o.a.

Tips: Hvis du sliter med å finne og vise det riktige stedet på kartet, kan du legge til postnummer.

4. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Du kan endre innstillingene for kartet ved å klikke på «Innstillinger» øverst i innholdsblokken der kartet befinner seg.