Hvordan lage avstemning på hjemmesiden?

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du vil legge til en avstemming.

Tips: Om du vil at avstemmingen skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

2. Klikk på «avstemming» ikonet på verktøylinjen.

3. Skriv inn spørsmål som du vil at besøkende skal besvare og klikk på «OK».

Tips: Du legge til flere svaralternativer om nødvendig ved å klikke på «Legg til svar». Du kan også slette et eller flere svar ved å klikke på de lille røde korset til høyre for hvert svar.

4. Avstemmingen dukker automatisk opp på hjemmesiden din.

5. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Du kan endre avstemmingen ved på klikke på «Rediger avstemming» eller slette det ved å klikke på det lille røde korset i det øvre høyre hjørnet.