Hvordan legge til like-knapp på hjemmesiden?

Når besøkende på hjemmesiden din, klikker på  "Liker" og bekrefter det, blir dette aktiviteten publisert på veggen deres. På den måten får du mer oppmerksomhet og etter hvert flere følgere.

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du ønsker å legge inn en like-knapp.

Tips:  Om du vil at liker-knappen skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

2. Klikk på «Mer», så på «Sosiale nettverk» og deretter på «Facebook Liker-knapp»".

3. Du får opp et vindu der du kan endre knappens farge og stil samt se en forhåndsvisning av resultatet.

4. Knappen blir automatisk plassert på den siden du valgte, men du kan plasserte den et annet sted ved bruk av musepeker og dra-og-slipp-metoden.

5. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Klikk på «Innstillinger» for å endre innstillingene for Liker-knappen eller slett den ved å klikke på det lille røde korset i hjørnet av boksen.