Hvordan legge til Facebook-plugin på hjemmesiden?

Denne funksjonen hjelper deg med å lansere nettstedet ditt på Facebook og få flere følgere på dette sosiale nettverket.

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du ønsker å legge til en Facebook-plugin.

Tips: Om du vil at programutvidelsen Facebook-plugin skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

2. Klikk på «Mer», så på «Sosiale nettverk» og deretter på «Facebook Page plugin».

3. I feltet «Din sides adresse på Facebook», må du skrive URL-adressen av din Facebook-side. Du kan også velge om profilbildene til følgerne samt kommentarene som finnes på Facebook-siden skal vises i boksen. Når du er ferdig med resten av innstillingene klikk på «OK».

4. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Klikk på «Innstillinger» for å endre innstillingene eller slett boksen ved å klikke på det lille røde korset i hjørnet av boksen.