Hvordan legge til en gjestebok på hjemmesiden?

Vil du at besøkende skal legge igjen kommentarer på hjemmesiden din? Da kan du lage en gjestebok.

1. Gå til redigeringsverktøyet og opprette en ny side som med tittel «Gjestebok».

2. Nå har du opprettet en ny side der du skal legge til et forum.

3. Klikk på «Mer», så på «Widgets og skjema» og deretter på «Forum».

4. I navnfeltet skriv inn «Gjestebok».

5. Slett innholdsblokken ovenfor gjesteboka.

6. Ikke glem å publisere endringene.

7. Klikk på «Innstillinger» for å endre innstillingene for gjesteboka og deretter klikk på «OK».