Hvordan legge til et forum på hjemmesiden?

1. Gå til redigeringsverktøyet og åpne en side der du vil legge til et forum.

2. Klikk på «Mer», så på «Widgets og skjema» og deretter på «Forum».

Forums

3. Nå kan du bestemme hva forumet skal hete. Skriv det inn i feltet «Tema» og bekreft ved på klikke på  «OK».

4. Ikke glem å publisere endringene.

Tips: Om du vil endre innstillingene for forumet. Klikk på «Innstillinger» i det høyre øvre hjørnet av forumvinduet  og  åpne alternativer. Der kan du endre tema, bestemme hvor mange meldinger som skal vises o.a.

Bortsett fra vår forum-funksjon kan du også benytte eksterne tjenester. En av dem er tjenesten Disqus som gjør det mulig å legge til et forum på Webnode-hjemmesider. Disqus fungerer på samme måte som en widget eller et eksterne programtillegg.