Kundeoversikt

Det et meget enkelt å administrere kundeoversikten, f.eks. kontaktopplysninger eller legge til nye kunder.

1. Klikk på «Kunder» i prosjektadministrasjonen.

2. Du får opp en oversikt over alle kundene dine.

3. Her kan du finne både kundene som ble registrert som følge av å ha lagt en bestilling og dem du har lagt til manuelt. For å legge til en ny kunde klikk på «Ny kunde».

4. For å endre kundedetaljene, velg et navn fra listen og klikk på det.

5. Nå kan du endre alle opplysningene. Klikk på «Lagre» for å lagre endringene.

Tips: Om du vil slette en kunde, kryss av boksen ved navnet og klikk på «Slett» i verktøylinjen.