Hvordan legge inn en besøksteller på hjemmesiden?

Du kan finne mange gratis besøkstellere på http://www.hitwebcounter.com.

1. Gå til Webnode-redigeringsverktøyet og klikk på «Mer» og deretter på «Innbyggingskode».

Tips: Om du vil at besøkstelleren skal vises på alle sidene, gå til «Avanserte innstillinger» ved på klikke på «Nettstedsmal» i verktøylinjen. Resten av framgangsmåten er den samme.

2. Lim koden du hentet fra hitwebcounter.com inn i vinduet du får opp og klikk på «Ok».

3. Det kan hende du må bekrefte at besøkstelleren skal vises på siden ved å klikke på «her» i innholdsblokken der den befinner seg. Ikke glem å publisere endringene.