Hvordan verifisere direkte lenker?

Direkte lenker er en avansert funksjon som gjør det mulig å lenke til Webnode uten at lenken inneholder noen tilleggsparametere. Et eksempel på en lenke med slike parametere er http://www.webnode.com/?a_aid=12345&a_bid=67890. En direkte lenke ser derimot slik ut http://www.webnode.com. Hva er fordelene ved den slags lenker?

Besøkende vet ikke at de klikker på en affiliate-lenke
For de litt mer bevandrede internettbrukerne er det opplagt at her dreier det seg om en affiliate-lenke noe som kan få dem fra å klikke seg videre. Det er her at direkte lenker kommer inn i bildet. De fjerner inntrykket av det dreier seg om reklame og salg og øker din troverdighet.

Umulig å tukle med parametrene
Som nevnt har en del internettbrukere ikke noe til overs for affilate-lenker. Til tross for at det ikke medfører noen ekstra kostnader eller andre ulemper å klikke på en slik lenke, foretrekker de å kopiere den, lime inn i adressefeltet og fjerne alle parametrene. Med direkte lenker kan du få slutt på slikt!

1. Logg deg inn på affiliate-kontoen din og gå til «DirectLinks».

2. Klikk på «Add URL».

3. Du får opp et vindu skriv adressen til hjemmesiden din inn i feltet «URL» og deretter klikk på «Save».

Tips: Det er slett ikke nødvendig å skrive inn URL-adressene til alle sidene. Du kan spare tid ved å skrive navnet på domenet og erstatte resten med «*», f.eks. *minhjemmeside.webnode.com*. Denne forkortede adressen dekker også www.minhjemmeside.webnode.com, www. minhjemmeside.webnode.com/blogg og så videre.

4. Adressen til hjemmesiden din vil dukke opp på ventelisten.

5. Når adressen har blitt verifisert, endres statusen til «godkjent».