Registrer deg og bli vår partner

Om du har lyst til å inngå et samarbeid med oss, begynner du med å registrere deg, noe som er veldig enkelt.

1. Gå til: http://affiliate.webnode.com/signup/#SignupForm

2. Skriv inn dine personlige opplysninger og ikke glem å krysse av boksen nederst for å godkjenne vilkårene.

3. Du vil motta en e-post med bekreftelse samt brukerinformasjon som gjør det mulig å logge seg inn på affiliate-kontoen din.

Nå er det bare å sette inn en banner eller affiliate-lenke på hjemmesiden din og begynne å telle kroner som ruller inn etter hvert som dine besøkende blir våre kunder. Les mer om bannere og lenker her.