Hvordan lage en «Siden er under utvikling» melding

Før din hjemmeside er ferdiglaget og klar til å bli presentert for hele verden, er det ingen dum idé og skjule innholdet og gi de besøkende beskjed om at hjemmesiden ennå ikke er ferdig.

1. La være å publisere hjemmesiden, mens du arbeider med den. Publiser alt på en gang, når du mener hjemmesiden er klar til lansering.

2. Skjul alle undersider i menyen slik at ingen av dem som tilfeldigvis kommer inn på siden, kan se innholdet. Her er hvordan dette kan gjøres.

3. Sett opp et oppsprettvindu med melding om at siden er under utvikling. Den slags vindu kan settes inn på hjemmesiden ved hjelp av et eksterne program av typen «widget». En noe enklere framgangsmåte er å legge ut en vanlig tekstbeskjed med store bokstaver.

4. En annen mulighet er å passordbeskytte hele hjemmesiden slik at ingen kommer inn på den.