Hvordan registrerer jeg meg hos Webnode?

1. Gå til www.no.webnode.com og klikk på knappen Kom i gang.

Kom i gang

2. Skriv inn Hjemmesidenavn, E-postadresse og Passord. Marker at du godkjenner betingelsene og klikk på Registrer deg.

Registrer deg

3. Velg hvilken type nettside du vil lage.

Velg type

4. Velg en av våre fantastiske maler! Du kan også bla igjennom kategoriene for å finne den malen som passer akkurat for deg.

Velg mal eller bla igjennom kategorier

5. Når du har valgt en mal, vil du bli sendt til redigeringsverktøyet for nettsiden.

Tips: På grunn av tekniske årsaker, er det ikke mulig å endre malen på din nettside. Hvis du vil endre malen, må du opprette et nytt prosjekt og manuelt overføre innholdet til den nye siden.

Tips: Du kan få rask og effektiv støtte fra Webnode ved å bruke e-postadressen du brukte når du registrerte deg og sende en melding til support@webnode.no. Håper å høre fra deg!