Innføring i redigeringsverktøyet Webnode 2

Etter at du har valgt typen på din nettside og malen, blir du automatisk videresendt til redigeringen. Redigeringsverktøyet har disse grunnleggende funksjonene:

1. Verktøylinjen med tre knapper: SIDER, INNSTILLINGER, PUBLISER.

Verktøy

Under SIDER kan du legge til, slette og omorganisere sider. Du kan også skjule dem fra menyen eller opprette undersider

Under INNSTILLINGER kan du finne informasjon om kontoen din, oppgradere til Premium-tjenester, bestille domener, administrere e-postkontoer, sikkerhetskopiere og gjenopprette nettsiden din, legge til flere språk og aktivere medlemsregistrering.

Knappen PUBLISER vil publisere alle endringer du har gjort på din nettside.

2. Du har en enkel tilgang til alle dine nettsider med knappen MINE PROSJEKTER.

Trykk på hamburgermenyen og velg Mine prosjekter

3. Du kan endre topptekstbilde med å klikke på knappen med tannhjulet. Du kan bruke bilder fra Webnodes bildearkiv, laste opp dine egne bilder eller legge til/endre effekter.

Trykk på tannhjulet

4. Den svarte pluss-knappen i midten brukes for å legge inn nye seksjoner til din nettside.

Trykk på pluss knappen mellom to seksjoner

5. Ved hjelp av knappen med tannhjulet kan du endre bakgrunnsbildet til seksjonen med et bilde fra Webnodes arkiv, laste opp ditt eget bildet eller slette seksjonen.

Trykk på tannhjulet for å få valg til seksjonen

6. Den mindre pluss-knappen ved hver seksjon brukes for å legge inn innhold til seksjonen. Tekst og bilder kan redigeres med å klikke eller dra.

Flytt musen mellom innhold for å få opp pluss knappen

7. Ved hjelp av knappen med tannhjulet kan du skifte bakgrunnsbildet til bunnteksten. Du kan velge et bilde fra Webnodes bildearkiv eller laste opp dine egne bilder.

Trykk på instillinger knappen i bunnteksten