Hvordan oppretter jeg en ny nettside?

1. I oversikten over nettsidene dine, klikk på Opprett en nettside.

Opprett en nettside

2. Skriv inn et hjemmesidenavn du ønsker og trykk på Registrer deg.

Skriv hjemmesidenavn

3. Velg hvilken type nettside du vil lage.

Velg type nettside du vil lage

4. Velg en av våre fantastiske maler! Du kan også bla igjennom kategoriene for å finne den malen som passer akkurat for deg.

Velg mal

Tips: Du kan lage så mange prosjekter du vil. Du kan enkelt oppdatere og redigere dem fra Mine Nettsteder siden når du logger inn på kontoen din.

Tips: På grunn av tekniske årsaker, er det ikke mulig å endre malen på din nettside. Hvis du vil endre malen, må du opprette et nytt prosjekt og manuelt overføre innholdet til den nye siden.

Tips: Du kan få rask og effektiv støtte fra Webnode ved å bruke e-postadressen du brukte når du registrerte deg og sende en melding til support@webnode.no. Håper å høre fra deg!