Jeg har glemt passordet mitt!

1. For tilbakestilling av passordet, gå til no.webnode.com og klikk på LOGG INN øverst til høyre i vinduet.

Logg inn

2. Klikk på Glemt passord.

Glemt passord

3. Tast inn din e-postadresse og klikk på Tilbakestill passord.

Tilbakestill passord

4. Etter du har sendt en forespørsel for å tilbakestille passordet ditt, så vil du få en e-postmelding  med lenke til skjema for å endre passordet ditt. Dette kan noen ganger ta et par minutter.

5. Skriv inn et nytt passord, gjenta det samme i boksen under og trykk Bytt passord.

Bytt passord

Tips: Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling så er det lurt å sjekke Søppelpost/Spam mappen for å se om den havnet der.