Hvordan sletter jeg nettsiden min?

1. På Mine nettsteder, velg siden som du vil slette, og klikk på Slett prosjekt.

Slett prosjekt

2. Hvis du er sikker på at du vil slette siden, klikk på Ja, slett.

Bekreft sletting

3. Tast inn passordet ditt, velg grunnen til hvorfor du sletter nettsiden og klikk på Sett prosjekt.

bekreft sletting igjen

Hvis du får en melding om at prosjektet ikke kan slettes, så er det fordi du har en Premium pakke på prosjektet som må bli deaktivert eller flyttet først. Vennligst kontakt oss på linken som er oppgitt på siden.

Tips: Sjekk nøye om du sletter den riktige nettsiden. Når siden er slettet, kan man ikke gjenopprette den.


Finner du ikke svaret på det du lurer på?