Hvordan endrer jeg toppteksten?

For å få det beste resultatet er det anbefalt å bruke et bilde som er 1920px i bredde, og har en filstørrelse på rundt 600 KB. Bilder med større filstørrelse kan gjøre at siden lastes inn tregere og at du bruker mer båndbredde.

1. Flytt musen til toppteksten. Du vil kunne se en knapp med et tannhjul på i øvre-høyre hjørne. Trykk på denne.

2. Velg et bilde fra galleriet eller klikk på + Legg til bildet.

Trykk på tannhjulet og velg det du ønsker

3. Velg et bilde fra galleriet eller bruk ditt eget bilde ved å klikke på + Last opp bildet.

Trykk på den blå knappen for å laste opp dine egne bilder

4. Du kan redigere eller legge til effekter til bakgrunnsbildet ditt ved å trykke på Effekter.

Du kan legge til effektene ved å trykke på boksene

5. Du kan også trykke på Tilpasset for å beskjære bakgrunnsbildet.

Trykk på Tilpasset for å kunne beskjære bakgrunnsbildet ditt

6. PUBLISER endringene dine.