Hvordan inviterer jeg andre til å redigere nettsiden min?

Følg disse stegene hvis du ønsker å tillate andre personer å redigere nettsiden din.

1. Trykk på INNSTILLINGER på toppen av vinduet  i redigeringsverktøyet.

Trykk på INNSTILLINGER på toppen av vinduet

2. Trykk Redaktører og velg INVITER FLERE TIL Å REDIGERE.

Velg Redaktører på venstre siden og trykk på den store blå knapppen

3. På neste siden, klikk på Inviter en venn.

hvordan-inviterer-jeg-andre-til-redigeringen-av-min-nettside

4. Fyll inn e-postadressen til den nye brukeren og velg brukerrettighetene dens.

Redaktør
Brukeren har kun tillatelse til å redigere nettsiden, men har ikke tilgang til nettstedets administrasjon.

Administrator
Brukeren kan redigere nettsiden og kan endre prosjektets innstillinger. Dette inkluderer:

- Å legge til, redigere og slette brukere.
- Opprette e-postkontoer
- Lage sikkerhetskopier
- Registrere domener
- Kjøpe Premium tjenester
- Laste ned fakturaer

Skriv inn adressen, velg rettighet og trykk Inviter

En invitasjon vil bli sendt til e-postadressen som ble fylt inn i skjemaet. Den nye brukeren kan godta invitasjonen ved å trykke på lenken i e-postmeldingen. Hvis brukeren ikke har en Webnode konto, så vil de kunne opprette en etter de trykker på lenken.

Tips: Hvis du ønsker å endre brukerrettighetene til administratorene eller redaktørene på nettsiden, så kan du gå til Redaktører og administratorer siden igjennom administrasjonen. Du kan også slette brukeren herfra.