Hvordan legger jeg inn informasjon om cookies (infokapsler)?

1. Klikk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Trykk INNSTILLINGER på toppen av skjermen

2. Velg Innstillinger i den venstre kolonnen og aktiver Vise informasjon om infokapsler. Hvis knappen er blå er tjenesten aktiv.

Aktiver Vise informasjon om infokapsler

3. PUBLISER endringene dine.

"Cookie consent bar" (samtykke med informasjonskapsler) vil vises øverst på nettsiden.

Du vil kunne se informasjonen på toppen av den publiserte nettsiden