Hvordan legger jeg inn en HTML-kode?

1. Plasser musepekeren i seksjonen slik at pluss-knappen for å legge inn et nytt innhold vises. Trykk på denne.

2. Klikk på den lille sirkelen for flere muligheter i høyre hjørne og velg HTML.

3. Lim inn HTML-koden og trykk OK.

Flytt musen slik at du kan se pluss-knappen, gå til side 2 og velg HTML. Lim inn koden og trykk OK

4. Du vil kun se innholdet i HTML-koden i den publiserte versjonen av nettsiden din, ikke i redigeringsverktøyet.

HTML vises ikke i redigeringsverktøyet

5. PUBLISER endringene dine.