Hvordan legger jeg til et kontaktskjema?

1. Plasser musepekeren i seksjonen slik at pluss-knappen for å legge inn et nytt innhold vises.

2. Klikk på pluss-knappen og velg Kontaktskjema.

Trykk på pluss-knappen og velg Kontaktskjema

3. Plasser musepekeren til pluss-knappen mellom feltene for å legge inn et nytt felt. Klikk på denne.

4. Velg hvilke type felt du ønsker.

Velg feltet, trykk på sirkelen for å få flere valg

5. Ved å klikke på feltet, kan du endre tekst, Egenskaper eller slette feltet. For å gjøre et felt obligatorisk, trykk på Egenskaper og huk av Obligatorisk.

Trykk på feltet og velg Egenskaper

6. Du kan legge til et forhåndsdefinert kontaktskjema når du legger til en ny seksjon.

Trykk på pluss-knappen for seksjoner, gå til side og og velg Kontakt

7. PUBLISER endringene dine.

Tips: Hvis du vil legge til flere enn fem felt i kontaktskjemaet, må du ha en Premium-pakke.

Tips: Med Premium-tjenester kan dine besøkende laste opp filer til nettsiden din via Kontaktskjemaet. De er begrenset til 2MB når de laster opp én fil og 7MB når det er flere filer.