Hvordan oppretter jeg et nytt fotogalleri?

1. Plasser musepekeren i seksjonen slik at pluss-knappen for å legge inn nytt innhold vises.

2. Velg Bildegalleri.

Trykk på pluss-knappen og velg Bildegalleri

3. Trykk Last opp bilder.

hvordan-oppretter-jeg-et-nytt-bildegalleri

4. Velg bildene fra datamaskinen din. Du kan laste opp flere på en gang. Trykk så på Åpne.

Marker bildene og trykk Åpne

5. Du kan redigere eller slette bilder ved å klikke på galleriet og velge Redigere.

Trykk rediger for å endre innstillingene til galleriet

6. Du kan endre rekkefølgen på bildene ved å dra og slippe dem. Ved å klikke på et bilde, kan du redigere bildetekst eller slette det. Du kan også legge til flere bilder ved å trykke på + Last opp bilder.

Klikk på bildet i galleriet for å få opp flere verktøy

7. PUBLISER endringene dine.

Tips: Du kan flytte bildegalleriet hvor du ønsker på siden din.