Hvordan publiserer jeg endringene mine?

1. Klikk på PUBLISER.

Trykk PUBLISER på toppen av vinduet

2. Alle endringer vil være umiddelbart synlige for dine besøkende.

Tips: Hvis du ikke ønsker at dine endringer skal være umiddelbart synlige for dine besøkende, kan du slå av Vis siden i menyen under SIDER for å skjule den.


Finner du ikke svaret på det du lurer på?