Hvordan legger jeg inn en blogg?

Kom i gang med din egen blogg ved å velge en av våre bloggmaler. Du kan også legge til en blogg i hjemmesiden du eventuelt allerede har laget ved å følge disse instruksene:

1. For å legge til en blogg på din nettside, opprett en ny side. Trykk så på sidekategorien Blogg og klikk Velg.

Velg Blogg og trykk den blå Velg knappen nede til høyre

2. Oppgi navnet på siden og klikk på Opprett.

hvordan-legger-jeg-inn-blogg

Endre oppsett og visning av antall blogginnlegg

For å endre oppsettet, klikk på blogginnleggene og etterpå klikk på Oppsett.

Trykk på et sted i boksen til bloggen og velg Oppsett

Trykk på Stil og velg et design.

Trykk på Stil og velg stilen du ønsker

Ved å klikke på +  og -, kan du velge hvor mange blogginnlegg du vil vise på siden samtidig.

Slette en bloggside

For å slette bloggsiden og innholdet, klikk først på SIDER øverst i redigeringsverktøyet og velg siden med bloggen. Klikk så på Slett side. Dette vil slette hele bloggsiden med alle innleggene dine.

Åpne SIDER, velg bloggsiden og trykk den blå Slett side knappen