Hvordan redigerer jeg bloggen min?

Legge til et nytt blogginnlegg

For å legge til et nytt blogginnlegg, trykk på boksen med blogginnleggene dine, og velg Legg til nytt.
Skriv inn en tittel for blogginnlegget og klikk Opprett.

Klikk på et sted i blogginnleggene dine og trykk Legg til nytt

Du kan endre tittelen til blogginnlegget ved å klikke på den.

Trykk på tittelen for å endre den

Du kan redigere teksten i innlegget på samme måte som andre innholdsbokser på nettsiden din, ved å trykke på det.

Klikk på tekstboksen for å redigere teksten

Når blogginnlegget er klart, klikk på PUBLISER øverst til høyre i vinduet.

Trykk på PUBLISER øverst til høyre for å publisere blogginnlegget

Redigere et tidligere opprettet blogginnlegg

For å redigere et publisert innlegg, klikk på tittelen.

Trykk på tittelen til blogginnlegget du ønsker å åpne for å redigere

Andre alternativer for å redigere blogginnlegg

Når du klikker på Administrér blogginnlegg, så vil du få flere alternativer. Du kan lese mer om de under.

Trykk på boksen med blogginnleggene og velg Administrér blogginnlegg

Plannlegge publisering

Du har mulighet for å utsette publiseringen av et nylig opprettet blogginnlegg og velge sin dato for publiseringen. Innlegget publiseres da på den dagen du velger.

For å sette opp publiseringsdatoen, aktiver Plannlegge publisering og angi datoen.

Aktiver planlegging, trykk på dato feltet og velg dagen

Søkemotoroptimalisere dine blogginnlegg

Ved å klikke på SEO-Innstillinger for blogginnlegg kan du legge inn søkemotoroptimalisering for blogginnlegget ditt. Du kan endre sidens adresse i feltet Sidens nettadresse (URL). For eksempel www.minnettside.no/min-nye-blogg.

Optimaliser blogginnleggene dine ved å oppdatere feiltene

Slette et blogginnlegg

For å slette et blogginnlegg, klikk på blogginnlegg og etterpå Administrér blogginnlegg.

Trykk på boksen med blogginnleggene og velg Administrér blogginnlegg

Velg så blogginnlegget i den venstre kolonnen og klikk på Slett.

Trykk på den blå Slett knappen nederst i vinduet

Andre alternativer

Det er flere alternativer for administrering av bloggen. Du finner dem ved å først klikke på INNSTILLINGER.

Trykk på INNSTILLINGER øverst i vinduet

Klikk så på alternativet Blogg i den venstre kolonnen. Her kan du velge om du vil vise kommentarer fra Facebook eller knapper for deling til sosiale medier. Du kan også legge til HTML-koder for diskusjonsforum eller knapper for sosiale medier til topptekst eller bunntekst i blogginnlegg.

Trykk på Blogg på venstre side