Hvordan behandler jeg skjemaene mine?

Å legge til et kontaktskjema eller andre skjemaer på din nettside gjør du enkelt med et par klikk. Du kan også redigere skjemaet etter dine behov.

1. Plasser musepekeren i seksjonen slik at pluss-knappen for å legge inn nytt innhold vises.

2. Trykk på den lille sirkelen for å få flere muligheter og velg Skjema.

Plussknappen vises når du holder musen der nytt innhold kan plasseres. Finn Skjema ved å trykke på sirkelen øverst til høyre i boblen

Redigering av skjemaet

Legg til et nytt felt

For å legge til et nytt felt, flytt musepekeren til pluss-knappen mellom feltene og klikk.

Flytt musen til du ser pluss knappen

Endre navnet på feltet

Klikk på feltet og skriv inn navnet på feltet.

Trykk på navnet til feltet for å bytte

Obligatorisk felt

Klikk på feltet og velg Egenskaper. Her kan du velge om feltet må fylles ut av brukeren.

Trykk på den lille boksen for å markere det

Etter innsending

Ved å klikke på Send og etterpå Etter innsending, kan du bestemme hva som skjer når skjemaet er fylt inn.

Du har mulighet til å vise en melding etter skjemaet er fylt inn. For å redigere meldingen klikk på Vis melding.

Send > Etter sending > Rediger teksten din

En annen alternativ er å redigere besøkende til en takk-side etter at de klikker på Send-knappen. Kryss Videresend til, klikk på pilen og velg siden som du vil redigere besøkende til. Du har også mulighet til å angi en ekstern URL-adresse i feltet Velg side.

Trykk Videresend til og velg hvilke side du ønsker i listen

Hvis du klikker på Kontaktadresse, kan du taste inn e-postadressen som du vil bruke for å få varsel når skjemaet er fylt inn.

Trykk Kontaktadresse

Ved å klikke på Stil kan du endre stilen på Send-knappen.

Trykk på Stil rullegardinen

Slette felt

For å slette feltet, klikk på feltet og deretter på papirkurv-ikonet.

Trykk på søppelspannet

Tips: Med Premium-tjenester kan du legge til flere enn 5 felt, og besøkende har mulighet til å laste opp filer. Besøkende kan laste opp filer med maksimum størrelse 2 MB. Når de laster opp flere av dem på en gang, så er maks størrelse 7MB.